Dyreportalen

For alle som er glad i dyr

Opplevelser for dyr

10 oktober 2019- 1 min read

AniPort

AniPort lanserer opplevelser for dyr.

Dette er en tjeneste rettet mot de dyreeierne som ønsker det lille ekstra for dyrene sine. Her bestiller du en konkret opplevelse. Slik som fjelltur, eller skogstur i motsetning til en vanlig luftetur i nabolaget. Det vil være fokus på hva verten og dyret ditt skal gjøre sammen denne dagen. Verten setter spesifikke detaljer omkring opplevelsen og hva som gjør denne så unik.

Det finnes ingenting bedre enn en skreddersydd opplevelse for ditt dyr. Nå kan du unne din bestevenn å få oppleve en sjelden reise gjennom naturen mens du er på arbeid.

Opplevelser for dyrAniPort vil tilby tjenester som gir hunden naturopplevelse, oppdagerglede og mye stimuli som han kanskje ellers ikke ville fått i en travel hverdag.

Tjenesten åpner en helt ny mulighet for deg som dyreeiere til å ta del i hva du ønsker ditt dyr skal få oppleve på en dag.

Med denne tjenesten vil hunden din få en lang og god tur. I tillegg vil det være naturopplevelse, oppdagerglede og mye stimuli som han kanskje ellers ikke ville fått i en travel hverdag. Naturen er en god ramme for sosialtrening, lek og moro for alle hunder. Naturen er med på å gi din hund en følelse av frihet og utfoldelse som resulterer i en fornøyd og sunn hund. Tjenesten opplevelser for dyr åpner en helt ny mulighet for deg som dyreeiere til å ta del i hva du ønsker ditt dyr skal få oppleve på en dag.

Hunden din vil ikke bare få en lang og god tur, men en naturopplevelse, oppdagerglede og stimuli asfalt ikke kan tilby.

Så sjekk ut hvilke opplevelser for dyr som er en av tjenestene som tilbys hos AniPort.no.

Opplevelser for dyr

Tags:

AniPort

Om forfatteren

AniPort