Dyreportalen

For alle som er glad i dyr

Historien til AniPort

26 september 2019- 3 min read

AniPort

Tanken om AniPort.no startet allerede i 2007 da Karoline som er en gnder studerte i England. 

Hun hadde med seg sin daværende hund som absolutt ikke trivdes på kennel. Når julen kom hadde Karoline et stort problem, hun fikk ikke ta med hunden sin hjem på flyet fordi den var for stor. Valget om og ha den på kennel var uaktuelt siden hunden hennes mistrivdes så voldsomt der. Hvordan skulle hun kunne ha god samvittighet under juleferien sin når hennes beste venn mistrivdes på kennel? Ved en tilfeldighet fant hun en familie som kunne ha hunden hjemme hos seg. Samarbeidet mellom familien og Karoline fungerte utmerket. Det endte med at hun brukte denne familien hver gang hun skulle reiseNå kunne Karoline endelig reise på ferie uten dårlig samvittighet og hennes beste venn var i de beste hender samtidig som hundepasseren fikk kose seg sammen med en herlig firbeint gutt.

AniPorts veterinærer

Anne var ferdig utdannet veterinær i 2011 og jobbet noen år som klinisk dyrlege. Hun ble enig med Karoline om at det å kombinere sin kompetanse sammen med et kvalitetsprodukt slik som alternativ til kennel var en spennende ide som omhandlet god dyrevelferd. 
De to fikk med seg Linn som er jurist og en dyktig administrator. De ble enig om at hun skulle ta seg av kontrakter, rutiner og prosesser rundt konseptet. 

Elisabeth som også er veterinær tok del i konseptet noen år senere. Det ble stor pågang av forespørsler så Anne trengte en dyrlege med seg som kunne bistå henne i arbeidet. Nå, i februar 2020 er vi utrolig stolt av å kunne lansere en ny portal med det meste av tjenester du trenger til dine dyr. Vi er stolte av å si at vi er de første i verden som lanserer muligheten til å kjøpe og selge tjenester slik som hundetrenere, opplevelser for dyr og dyreopplevelser. Vi kommer også til og ha tjenestene overnatting, dagpass og hundebarnehage, på en samlet portal.  Les mer om tjenestene AniPort.no.

aniportrek

AniPort tilbyr tjenester som forbedrer livskvaliteten til både dyr og dyreeiere. 

Sammen har vi blitt et veldig bra team som alle bidrar med sin ekspertise til vårt konsept. Dette gjør at vi nå klarer å tilby våre kunder det beste for deres dyr.

Vår visjon: Gjennom kunnskap og engasjement skal AniPort tilby tjenester som forbedrer livskvaliteten til både dyr og dyreeiere.  

Dette oppnår vi gjennom våre 3 grunnpilarer i selskapet:

  1. Kunnskap:  Våre veterinærer sørger for ekspertise på dyr og dyrehold.
  2. Kvalitet:  AniPort satser på kvalitet i alle ledd, fra administrasjon til dyrepassere.
  3. Service /Engasjement Vi gjør alltid vårt beste for kundene og våre dyrepassere. 

Tags:

AniPort

Om forfatteren

AniPort