Dyreportalen

For alle som er glad i dyr

Hjemmekennel blir til AniPort

04 september 2019- 2 min read

AniPort

Hjemmekennel skifter navn til AniPort, og lanserer ny nettside.

Hjemmekennel startet i 2014

AniPort, ble startet som Hjemmekennel i 2014 av fire lokale dyreelskere som ønsket å tilby et alternativ til kennel. Gjennom flere år som hundeeiere hadde man erfart hvor vanskelig det var å finne trygge og pålitelige hundepassere. Firmaet ble bygget på et brennende engasjement for dyr og et mål om at hundeeiere skal kunne være sikker på at hunden får et femstjerners opphold hos en dedikerte hundepasser mens de er bortreist.

AniPort skal tilby de beste hundepasserene og dyrepasserene i Norge

AniPort er i dag ledende innen hundepass og dyrepass I Norge. Vår visjon er at vi skal tilby de beste hundepasserene og dyrepasserene  i Norge. Gjennom vår veterinærgodkjenning kvalitetsikrer vi våre hundepassere på den beste måten.

AniPort teamet

Vi har alle lang erfaring innen ulike bransjer tilknyttet dyr. Teamet vårt består av to veterinær, en forretningsutvikler og en jurist. Hele gjengen har et brennende engasjement for hund og hundepass. Vi har alle forutsetninger for å kunne tilby de beste hundepasserene i landet. 

AniPorts tjenester 

Som Hjemmekennel var vi de første på det norske markedet til å tilby privat hundepass. Vi vokser og er utrolig stolte for nå vil vi igjen være de første som kan tilby en rekke med nye tjenester for dyr.  Tjenester som vil være tilgjengelig er overnatting for alle kjæledyr, hundelufting, dagpass, hundetrening, opplevelser for dyr og dyreopplevelser. Alle tjenester som du trenger til ditt kjæledyr! AniPort har et godt sammensatt team og sammen har vi ekspertisen som gjør at vi kan tilby våre kunder det beste for deres kjæledyr.

aniportrek

AniPorts visjon

Vår visjon:  Gjennom kunnskap og engasjement skal AniPort tilby tjenester som forbedrer livskvaliteten til både dyr og dyreeiere.

Dette oppnår vi gjennom våre tre grunnpilarer i AniPort:

  • Kunnskap: Våre veterinærer sørger for ekspertise på dyr og dyrehold                                                                     
  • Kvalitet:  AniPort satser på kvalitet i alle ledd, fra administrasjon til dyrepassere                                          
  • Engasjement: Vår lidenskap og omsorg for dyr skal gjenspeiles i alle våre tjenester.

Tags:

AniPort

Om forfatteren

AniPort